KEZDŐLAP

ÜDVÖZLET

Hatalmas megtiszteltetésnek tartjuk, hogy ebben az évben az IAC a mi nemzeti klubunkat bízta meg a világ Ambassadorainak éves Küldöttgyűlésének megszervezésével. Óriási megtiszteltetés ez a nemzetközi közösség klubjainak tagságától, hogy ezt a rendkívül kiemelkedő fontosságú eseményt Budapesten köszönthetjük, hogy az IAC bizalmat szavazott számunkra a rendezvény szervezéséhez.

Úgy tervezzük, hogy a rendezvény ideje alatt nem csak a csodálatos fővárosunkat, Budapestet, mutatjuk be, hanem néhány érdekes vidéki helyszínre is elkalauzoljuk vendégeinket, barátainkat. Nemzetünk ezeréves története és az elmúlt század történelmi emlékeinek a kavalkádját tárják fel az utazások, ahol mindenkinek lehetősége van pihenni és kikapcsolódni is.

A Danubius Grand Hotel Margitsziget, Budapest egyik első szállodája – a Duna folyó által körbeölelt Margitszigeten – megújult szobákkal, épületekkel, csodálatos környezettel, és a felüdülést szolgáló termálvízzel vonzza magához a látogatókat.

Magyarország egy olyan európai ország, amelynek ételei, italai rendkívüli ízgazdagsággal rendelkeznek. Szívből reméljük, hogy a kóstolók során élvezni fogja mindenki az ízek harmóniáját és különlegességét!

Szívből reméljük, hogy az Ambassadorok Küldöttgyűlésének résztvevői között találkozhatunk! A magyar Ambassadorok nagy szeretettel várnak mindenkit a szeptemberi találkozón!

Megkülönböztetett tisztelettel:

Keresnyei János elnök
Nemzeti Ambassador Club Magyarország

A teljes program | Hírek, napi események és programok